Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Macura (49), donedávna spasitel a vykupitel Ivety Bartošové (†48), s kterou utekl za krásami Itálie, se dnes již příšerně stydí za své vrcholné životní dílo. Jeho slavná fotka mrtvolně vyhlížející zpěvačky, která měla spodní i horní díl plavek naruby a „kalhotky“ navíc obráceně, prý byla největší jeho chybou v celé kauze. Poslechněte si ve videu neuvěřitelný příběh vzniku fotografie, kterou se bavila celá republika!

„Musím se Ivetě omluvit. Udělal jsem jednu fotku bez jejího vědomí a svolení. Dostal jsem totiž zprávu, že pan Rychtář o mně mluví tak, že Ivetě ubližuju. Když prý pošlu fotku Ivety, tak by mě to očistilo,“ popisuje Zdeněk svou motivaci pro to, proč vůbec nehybnou Bartošovou poslal do médií.

Iveta by prý se snímkem nesouhlasila, ale Macuru zprávy z Česka vyděsily natolik, že zmáčkl spoušť. Jenže v tu chvíli byla bývalá zpěvačka už totálně namol. Přehnala to se svými milovanými cucíky a tak není divu, že si na její vznik vůbec nepamatuje.

„Stala se taková náhoda, že jsem z pláže odcházel na parkoviště, které bylo dost daleko. A u Ivety jsem nechal jégra. To jsem udělal chybu. Když jsem dorazil, všiml jsem si, že v ní bylo o dost míň obsahu. Proto vypadala tak děsivě,“ tvrdí Macura.

A proč byla jeho chráněnka tak divně oblečená? „Asi se to stalo tak, že na pokoji jsme měli stažené rolety, takže tam bylo šero. A já jsem jí to nandával. Pomáhal jsem jí s oblékáním spodního i horního dílu plavek. Přes to měla tričko, takže nebylo vidět, že je to dané špatně. Na pláži bylo zase moc sluníčka, takže taky nebylo nic vidět,“ dodal Macura, který chtěl udělat dobrou věc, ale ve stresu vlastně vše pořádně „pohnojil“.

Reklama

Další články

Načítám