Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jde o profesionálky, musí jít stud stranou. Modelky tak často musí vyjít na přehlídkové molo téměř nahé nebo se tak nechat fotit... Přesně takovou zkušenost z víkendu má i překrásná Angličanka Rosie Huntington-Whiteley (37).

Hvězda třetího pokračování Transformers a modelka Victoria's Secret pózovala na plážích v Austrálii pro tamní kosmetickou značku ModelCo. Jelikož na sobě měla jen miniaturní bílé šortky a bylo větrno, poštěstilo se fotografům zachytit i něco navíc. Obnažený hrudník si totiž kryla rukama a občas si musela upravovat i rozevláté vlasy...

Něžná plavovláska, již před časem vyhlásil časopis Maxim nejkrásnější ženou světa, se nechala pro zmiňovanou značku fotit na pláži Hayman Islandu. Z minulosti tak vystřídala tváře jako Elle Macpherson a Dannii Minogue.

Přítelkyně hollywoodského akčního hrdiny Jasona Stathama si později trochu postěžovala: „Počasí nebylo zrovna skvělé. Hodně foukalo, ale zvládli jsme to a užili si i hodně legrace.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám