Hlavní obsah
Článek

Americká modelka a herečka Christie Brinkley snad pije elixír mládí po hektolitrech. Začátkem příštího roku totiž oslaví neuvěřitelné kulatiny. Přestože vypadá na čtyřicet, ve skutečnosti je jí o dvacet víc. Svou stále mladistvou tvář i postavu naposledy pyšně předvedla před fotografy na oslavách 35. výročí magazínu Hamptons v newyorském Bridgehamptonu.

V našich končinách sice její jméno není tak známé jako za oceánem, ale úspěchy v kariéře se jí odpárat nedají. Tři roky po sobě totiž zdobila obálku plavkového vydání magazínu Sports Illustrated (1979 - 1981), a to už něco znamená. O několik let později se to podařilo už jen Elle Macpherson, která se pyšnila přezdívkou ‚The Body‘ (Tělo). Neuvěřitelných pětadvacet let byla navíc tváří americké kosmetiky CoverGirl, což je nejdelší kontrakt s kosmetickou značkou v historii všech modelek.

Brinkley doprovodil na akci její syn Jack, který by se rovněž mohl živit jako model. Tuto ambici má ale nyní spíš její patnáctiletá dcera Sailor, jež už si zkusila focení obálky pro časopis Teen Vogue.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám