Hlavní obsah
Článek

Pornoherečka Jenna Jameson (37) si umí užít i nákupy obuvi. Pokud totiž vyrazí s rozvernou kamarádkou, dovedou společně předvést fotografům pořádně pikantní show. Vyberou si nejvíce sexy kozačky z celého obchodu a začnou se předvádět.

Při zkoušení bot to v jedné chvíli dokonce vypadalo, jakoby se Jenna rozvášnila natolik, že zapomněla, kde se nachází. Když jí totiž přítelkyně pomáhala dostat se do vysokých latexových kozaček, pořádně si zasténala a prohýbala se v zádech jako svůdná kočka.

Jenna si možná nákupy léčila rány po nedávném rozchodu s bývalým šampionem v bojových umění UFC Tito Ortizem, který je zároveň otcem jejích dvouletých dvojčat Jesse Jamesona a Journey Jette. Vnadná blondýnka si vyšla se svými dvěma přítelkyněmi na oběd a poté spolu strávily tři hodiny chozením po značkových buticích, kde se dokázaly pořádně odvázat při navlékání do vysokých kozaček nad kolena.

Jenna je přitom známá tím, že jí blízká dámská společnost rozhodně nevadí. Před nedávnem byla například vyfocena při vášnivé líbačce s americkou zpěvačkou a účastnicí reality show Making The Band Aubrey O'Day. Obě přitom shodně přiživují spekulace a říkají, že je mezi nimi něco více, než jen přátelství. Aubrey je přitom stejně jako Jenna známá provokatérka, před pár dny se například objevila na párty v Las Vegas jen v bílých bikinách.

Související témata:
Obuv

Reklama

Další články

Načítám