Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá pěnice, současná velmi dobrá znalkyně různých kombinací alkoholů a navíc také dálnic na severu i jihu Itálie Iveta Bartošová (†48) nemůže být ani vteřinu bez pití, jinak, jak jsme již psali, jí hrozí smrt. O tom se přesvědčil i Zdeněk Macura (49), který musel Ivetu pravidelně zásobovat bylinným likérem. „Říkala, že chce cucíka,“ prozradil Super.cz Macura.

„O jejím alkoholismu jsem už něco věděl, když jsem s ní byl před dvěma lety. Tehdy to bylo víno, teď spíš jégr. Je to její specifický problém. Samozřejmě jsem na ni tlačil, že jí dám jen malinkýho panáčka. Snažil jsem se to schovávat na skříň,“ prozradil nám Macura.

Iveta Bartošová je v takové fázi alkoholismu, že potřebuje pravidelný přísun ohnivé vody, aby nezkolabovala. To věděl i Macura, který jí dával co hodinu drink. „Dělali jsme to tak, že jsme dali maličko a zalili to vodou. Jinak jí to pálilo,“ dodal Macura s tím, že jeho chráněnka se snažila být zodpovědná, ale občas ulítla. Prášky však rozhodně žádné neměla, o drogách, o nichž mluví Rychtář, ani nemluvě.

Podle softwarového inženýra ale jejím hlavním problémem není závislost na alkoholu, nýbrž domácí násilí právě ze strany Josefa Rychtáře.

Reklama

Další články

Načítám