Hlavní obsah
Článek

Léto je v plném proudu a příroda jen kvete. Vpusťte letní atmosféru také do svého domova. Rozkvetlé květiny, hebká zelená tráva a zvířecí vzory – to jsou motivy, které vládnou létu. A jak s jejich pomocí rozzářit ložnici? Oblečte do nich svou postel! Povlečení s přírodními motivy bude vaší ložnici slušet – přesvědčte se!

Povlečení jako hebké pohlazení? Z bavlny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení by nemělo být jen krásné, ale především příjemné na dotek. Povlečení z bavlněného saténu je nejen hebké, ale má spoustu dalších skvělých vlastností. V létě příjemně chladí, v zimě zahřeje a celoročně vypadá bezchybně! Dáváte přednost klasickému vzhledu? Pak vsaďte na povlečení z hladké bavlny. Získá si vás na první dotek!

Barva pohody, klidu a relaxace? Zelená!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odstíny zelené budou slušet i vaší ložnici. Zajímavá kombinace geometrických a přírodních vzorů v harmonických odstínech zelené navodí tu správnou svěží atmosféru. Díky oboustrannému vzoru může být vaše ložnice každý den jiná, ale vždy stylová. Podlehněte kouzlu bavlněného saténu v přírodních barvách!

Nebojte se extravagance!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co vytváří dojem z celé ložnice? Přeci postel! Díky povlečení Rubín bude vaše ložnice všechno, jen ne nudná. Výrazné barvy a neotřelé vzory dávají vyniknout hebkosti bavlněného saténu. Kombinace zvířecích a geometrických vzorů v jasných barvách dá světu vědět, že jste originální osobnost, která nemá ráda nudu a šeď.

Variace na romantické motivy: zkuste něco nového!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemné a romantické motivy jsou ložnicovou stálicí. Vyzkoušejte trochu jiné podání! Růžová a hnědá tvoří harmonickou dvojici – nebojte se jí! Celkový dojem je podtržen bílými květinovými motivy a celek působí zajímavě a originálně. Vyzkoušejte jemnost bavlněného saténu a přesvědčte se, jak bude povlečení Chocolate slušet vaší ložnici!

Povlečení nejen pro princezny: nechte rozkvést i svou postel!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozkvetlé růže, jemné odstíny červené a růžové barvy, hebká bavlna – to je povlečení Melisa. Motiv růží je nestárnoucí klasika, která se neustále v různých obměnách vrací. Ale ještě nikdy to růžím na povlečení neslušelo tolik! Vneste do své ložnice něžnou atmosféru růžových sadů a propadněte kouzlu hladké bavlny!

Další články

Načítám