Hlavní obsah
Článek

Čas dovolených je tu a celebrity letos rozhodně nezahálejí. Relax na jachtě si dopřávala o víkendu i Uma Thurman (43). V jednodílných bílých plavkách a klobouku ani vzdáleně nepřipomínala dráždivou černovlásku Miu z filmu Pulp Fiction, ale naopak decentní dámu, která si navíc maximálně vychutnává chvíle strávené s partnerem Arpadem Bussonem (50).

Ani nekonvenční herečka ale nebyla příliš nápaditá, co se výběru destinace týče. Každoročně je ‚hvězdně narváno‘ například na ostrově Svatý Bartoloměj (St. Barth) v Karibiku a tradičně v Saint Tropez. Stále častěji jsou známé tváře vidět i na Barbadosu. Že by zapůsobila kampaň Rihanny na podporu cestovního ruchu v její domovině? Uma s Arpadem však také zvolili letovisko na Francouzské riviéře.

Na jachtě nemohla chybět jejich roční dcerka Rosalind a rovněž hereččiny děti z předešlého manželství s kolegou Ethanem Hawkem - čtrnáctiletá Maya a desetiletý Levon.

Když si ale Uma sundala klobouk, jako by odložila i kus elegance. Navíc si zapálila cigaretu a zvolila nelichotivý postoj...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám