Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná finalistka Miss ČR z roku 2008 se v modelingu pohybuje průběžně, ale v poslední době bývá o něco víc vidět. "Trochu jsem teď shodila, snažím se sportovat a žít zdravě. Tak mám i o něco víc modelingových nabídek," řekla Super.cz půvabná blondýnka se silikonovými trojkami.

"Už nejsem takový koblih jako dřív," smála se Kateřina Šonková, která na rozdíl od jiných kolegyň nikdy nebyla kost a kůže a pánové obdivovali spíš její ženštější křivky. Ale teď mají smůlu, Kačka je spokojená a šťastně zadaná. "Mám přítele se sportovním duchem, takže vymýšlíme pořád nějaké aktivity. Chodíme běhat, cvičíme venku, já ještě ve fitness, abych spálila ty moje čokoládičky. Fakt jsem moc šťastná," svěřila.

"I když teď jsem slyšela drb, který vypadl z úst jedné mé nejmenované kolegyně z modelingu, že se mi nikdy nepodařilo být v branži slavná. To bych chtěla uvést na pravou míru. Nabídky jsem měla vždycky, jen modeling nikdy nebyl můj životní sen. Je to pro mne občas jen hezké zpestření. Nikam se necpu, takže si jedu furt to svoje. Kadeřničím a líčím a do toho příležitostně modelkuju," dodala Kateřina, kterou jsme potkali na přehlídce spodního prádla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám