Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ani invaze Marťanů by neměla takový ohlas! Iveta Bartošová (†48), bývalá česká zpěvačka, která v posledních dvou týdnech zaměstnávala snad všechny novináře v republice a hlavně naivního Josefa Rychtáře (65) svým nečekaným útěkem s ochráncem Zdeňkem Macurou (49), se vrátila do Uhříněvsi zpět do své vily. Její příjezd byl sledován o něco víc než jmenování nové vlády. Podívejte se na video, jak návrat ztracené princezny probíhal!

Iveta dorazila domů po náročné cestě v neděli večer. Chudáci novináři, které si jako správný přítel Rychtář vzal na cestu, aby při hledání nemusel utratit ze svého ani korunu a mohl se nechat vyživovat. Podle našich zpráv chtěla stále ještě silně zbídačená Bartošová zastavovat téměř u každého patníku a na benzínkách si chodila kupovat vodu (dříve těchto zastávek využívala k úplně jinému občerstvování), a tak se štreka, kterou lze zvládnout za nějakých patnáct hodin, protáhla na mnohem delší dobu.

Na dvojici čekal takový počet novinářů, že jsme doteď ani netušili, že by jich takový počet v České republice vůbec pracoval. A hlavně na Rychtářovi bylo vidět, jak si celou anabázi užívá. Do kamer se pochlubil svým dokonalým žlutým chrupem a s novináři si přišel zalaškovat i ve chvíli, kdy již Iveta zmizela v útrobách domu.

Říčanský podnikatel si asi neuvědomuje, že není tím bájným rytířem, který zachránil svou princeznu, ale naopak spíš vysmívaným mužem, který by si měl přečíst něco o paroží. Jak kromě něj ví celá republika, Zdeněk Macura skutečně Ivetu Bartošovou neunesl, naopak, ta s ním šla dobrovolně, teď se ale k němu vrací, protože Macura si dovolil na cestu nevzít polní kuchyni a krmil ji směšnými bagetami.

A co teď bude dál? Josef Rychtář slíbil, že zpěvačka po svém návratu okamžitě nastoupí protialkoholní léčení bez možnosti podepsání reversu. Jenže jak Super.cz již uvedl, tak jednoduché to není.

Reklama

Další články

Načítám