Hlavní obsah
Článek

Nejdřív bývalý milenec Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) zveřejnil její lékařské zprávy, teď přidal ještě jedno eso. Na jeho profilu na sociální síti jsou k vidění fotografie Ivety, které vznikly v domě jeho rodiny, kam zuboženou zpěvačku přivezl Zdeněk Macura (49).

Na fotce Iveta vypadá vcelku spokojeně, i když kdo ví, jak moc byla při smyslech. Je na ní zachycena s ženou, která jí obouvá tenisky. Na sobě má stejné tričko, v němž přivítala svého Josefa Rychtáře (65), tak je pravděpodobné, že fotka vznikla krátce předtím, než se spolu setkali.

Snímky mají dokázat, že ji v domě nikdo nedržel násilím, jak si zpěvačka stěžovala do telefonu svému příteli Rychtářovi, který po ní pátral snad po celé Itálii. Když nakonec zjistil, že je u rodiny Martucci, vnikl na jejich pozemek násilím, za což byl zadržen místní policií a musel k výslechu.

Martucciho komentář k fotkám necháváme bez úprav: „Zatímco ostatní maji právo zdevastovat dveře mého domů, vniknout do soukromého vlastnictví, vyděsit a urážet moje matka a děti slusky ja nemam právo se branit z nechutni obvinění že Iveta byla u mě držena nedobrovolně? Takže tady máte důkaz že ona byla u mě ÚPLNĚ dobrovolně,“ brání chrabrý hrabě pomocí sociálních sítí čest své rodiny.

Dnes se Martucci ještě omluvil Zdeňku Macurovi. „Moc se omlouvám panu Macurovi. Moje kamarádka špatně pochopila, co řekl. Chtěl jen udělat fotku, aby měl důkaz, které auto Ivetu odváží," dodal hrabě.

Reklama

Další články

Načítám