Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady. Rčení, že do jedné řeky dvakrát nevstoupíš, porušil herec Miroslav Etzler (59). Ten prožil románek s podnikatelkou Helenou Bartalošovou, která ho ale pustila k vodě. Mluvilo se o tom, že kvůli svému bývalému příteli, ale tato informace se nepotvrdila.

Nyní se s ní ale Etzler znovu objevil ve společnosti. S blondýnkou, která má butik u pražského Staroměstského náměstí, vyrazil jako člen poroty na soutěž Miss Deaf, kde se hodnotily půvaby a schopnosti krásek, které postihla ztráta sluchu.

Dvojice dorazila jakoby nic, i když se před časem nerozešli zrovna v dobrém. Sexy blondýna dokonce prohlásila, že lituje, že herce kdy potkala a že s ním jen ztratila čas. Co ji vedlo k přehodnocení této myšlenky, zůstalo záhadou, protože na akci nepromluvila ani slovo.

Jisté je jen to, že sebevědomí jí rozhodně nechybí. Už podle šatů, které si oblékla a v nichž hrozilo, že jí každou chvíli vypadne ňadro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám