Hlavní obsah
Článek

Ruská modelka Irina Shayk (25) se vydala na dovolenou se svým snoubencem a fotbalistou Cristianem Ronaldem (39) a s jeho chlapečkem Cristianem. Jednu z nejkrásnějších modelek bychom ale poznali je stěží.

Irina totiž v soukromí nenosí žádný make-up a oděná chodí velmi obyčejně. Není proto divu, že si fotografové nejprve všimli pouze Ronalda. Půvabná Ruska má líčení a oblékání v práci dost, proto si od neustálé péče ráda odpočine.

Během oběda se kráska ke svému vyvolenému nepřetržitě nakláněla a vášnivými polibky mu vyznávala svou lásku. A není se čemu divit. Oba dva mají velmi nabitý program. Společné chvíle si užívají zřídka, ale o to intenzívněji.

Irina a Cristiano se seznámili během kampaně pro oblečení Armani Exchange. Chodit spolu začali v květnu roku 2010. Portugalský fotbalista ruské krásce nabídl sňatek tím nejromantičtějším způsobem. Na svatého Valentýna při pobytu v New Yorku. Přinesl velkou rudou růži, před svou přítelkyni poklekl a vyslovil nabídku k sňatku.

Modelka si už roli nevěsty vyzkoušela. Při příležitosti módního týdnu v Barceloně ji její kamarád a zároveň návrhář poprosil, zda by se mohla stát hlavní hvězdou jeho přehlídky svatebních šatů. Irina ihned souhlasila a roli si náležitě užívala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám