Hlavní obsah
Článek

Zřejmě nejdramatičtější bulvární honička letošního léta je u konce a má svého vítěze. Je jím nezdolný Pepa Rychtář (65), který hrdinně vytrval a pro záchranu své milované Džambulky téměř cedil krev.

Zbídačená Iveta Bartošová (†48), která strávila nejspíš necelé dva dny zavřená v pokoji paláce rodiny svého exmilence Martucciho bez kapky alkoholu, byla osvobozena policisty a volně dýchá. Před tím však prožila hotové drama, když bez mobilu zoufale vzlykala přes zavřené dveře.

Do nucené klatby zpěvačku uvrhnul samozvaný spasitel a léčitel láskou Macura, který nakonec tlaky labilní Ivety nevydržel a vzal roha. Rozlícený Rychtář se nechal v exkluzivním rozhovoru pro Televizní noviny na Nově slyšet, že promýšlí právní kroky a podá na Macuru žalobu pro omezování osobní svobody.

Na spokojený úsměv Ivety Bartošové a vřelé obětí s hrdinou posledních dní, Pepou Rychtářem, který se hodlá se svou láskou vrátit co nejdříve domů, se můžete podívat v naší galerii.

Uvidíme, zda bude komplikovaný vztah zpěvačky a podnikatele pokračovat ve svých dobře vyjetých kolejích, nebo Pepa dodrží své slovo a nekompromisně donutí Ivetu nastoupit léčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám