Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že neuvěřitelná story letošních prázdnin po devíti dnech přeci jen skončila nefalšovaným happyendem. Iveta Bartošová (†48) je konečně na svobodě. S informací přišel jako první web Prásk.

V paláci rodiny Domenica Martucciho ji ošetřili lékaři a na místo byla přivolána sanitka, která nakonec odjela bez zpěvačky. Rodina Martucciho nakonec nevydržela tlak a ukňouranou zpěvačku pustila.

Do celé kauzy se vložila italská policie, kterou na místo činu přivolal rozhorlený Rychtář. Ten se neostýchal ulomit kliku dveří a proniknout až na dvůr paláce. Nakonec byl Ivetin chrabný ochránce ovšem odvezen k výslechu, kde byl obviněn z vniknutí na cizí pozemek a několik hodin vyslýchán.

Iveta zatím trpěla v uzamčeném pokoji, kde ji matka Martucciho, která je dle slov pěnice „prostě šílená“ nechala bez mobilu a jediné kapky alkoholu.

Iveta se hned po svém vysvobození ze zakletého zámku vrhla do náruče svého Pepy a vyrazili na hotel. Odtamtud by měli podle dostupných informací co nejdříve vyrazit směr Praha.

A kde jsou další aktéři téhle komedie? Domenico zatím nedorazil na místo, má být na cestě. A zachránce Macura, který celou eskapádu spískal a chtěl Ivetu léčit láskou, má vypnutý mobil a je bůhvíkde. Oba budou mít ale jistě co vysvětlovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám