Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) je sice momentálně maminkou synů Bruna a Maxe na plný úvazek, ale to rozhodně neznamená, že už patří do starého železa a nemá ve světě modelingu co nabídnout.

Naposledy se svou nádhernou sexy postavičkou, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy, pochlubila na Kanárských ostrovech, kde si plnými doušky užívala rodinnou dovolenou. Zapátrali jsme v archivu a připravili jsme pro vás porci fotek této sexy fešandy s vyzývavými výstřihy.

Hrudníčkovou galerií Simony Krainové se potěšte v naší fotogalerii. Jak je patrné, modelka svými výstřihy musela častokrát přivádět do rozpaků všechny muže ve svém okolí, kteří v její přítomnosti nevěděli, kam se dřív dívat.

Své sexy přednosti uměla Simona skvěle prodat a nemusí se za ně stydět ani po dvou dětech. Její manžel Karel Vágner tak jistě nemá sebemenší důvod otáčet se za jinými kráskami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám