Hlavní obsah
Článek

Pěnice Ilona Csáková (53) v jednom ze svých období excelovala na koncertních pódiích ve slušivých kalhotových kostýmech. Sexy sukénkám či šatičkám se vyhýbala, ale když už si je ze svého bohatého šatníku přeci jen vytáhla, rozhodně se fanoušci měli na co dívat!

Přesně jako před devíti lety, když Ilona zapózovala na jedné vymazlené momentce. Zpěvačka seděla na skútru ve slušivé sukýnce, jež nechala vyniknout jejím dokonalým nohám. Svůdný dojem korunoval dechberoucí výstřih, který provokoval snad všechny přítomné pány.

Chybělo však jen opravdu málo, aby se sympatické zpěvačce přihodil kalhotkový trapas, jenž se nevyhnul mnoha jejím kolegyním. Příliš krátká sukně v kombinaci s nožkami od sebe už nachytala nejednu slavnou dámu na švestkách. Taková Tereza Maxová nebo Yvetta Blanarovičová by mohly vyprávět.

Csáková však naštěstí neoblékla až tak krátkou sukni. Lačným fotografům barvu svých kalhotek nakonec neukázala.

Ilona se v posledních měsících naplno věnuje mateřským povinnostem, což ale neznamená, že by snad zanevřela na své fanoušky. Péče o desetiměsíčního syna Dominika a téměř čtyřletého Daniela, jí rozhodně nebrání v občasném koncertování.Před pár dny dokonce světu představila svou novou písničku, kterou jste mohli v premiéře slyšet právě u nás.

Diváky nedávno okouzlila na koncertě k sedmdesátinám Felixe Slováčka a velkolepých Královnách popu. Na obou vystoupeních se po delší době objevila v šatech. A seklo jí to.

Nejprve si oblékla krátké černé šaty s upnutými rukávy, na Královnách popu pak zářila v modelu z růžového saténu pokrytém černou krajkou, jenž dal vyniknout jejím svůdným přednostem. Jak je vidno, na profesní život však jedna z nejosobitějších českých zpěvaček rozhodně nezanevřela. V současnosti totiž po pěti letech horečnatě připravuje novinkové album, kterým určitě nepotěší jen své skalní fandy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám