Hlavní obsah
Článek

Dívenka, kterou vidíte na fotografii s flaškou v ruce, zřejmě tehdy ještě netušila, jakou udělá v životě kariéru. Jako malá chtěla být zpěvačkou a krasobruslařkou. Od devíti let dabovala dětské role, mimo jiné v kultovním seriálu Dallas. V devadesátých letech se začala prosazovat jako moderátorka na televizní obrazovce a vydala své první hudební nosiče. Už víte?

Gábina Partyšová (45) dnes patří k největším profíkům ve svém oboru a nejpůvabnějším moderátorkám. Hudební kariéru začínala pod uměleckým jménem Gabriela a následně pod pseudonymem Rebeka. Teď na ni po letech naváže účinkováním v novém muzikálu Michala Davida Mata Hari, kde si zahraje slavnou špiónku.

Osobní život oblíbené moderátorky se až do loňského léta zdál býti růžovým. Ovšem jen do chvíle, než se provalila nevěra Josefa Kokty s Ornellou Štikovou, která mu před několika měsíci porodila syna Quentina. Roční mediální masáž Gábina ustála a nyní společně se stále ještě manželem Koktou míří k rozvodovému soudu.

„Už je to za mnou. Začínám novou životní kapitolu. Připravená se znovu a pořádně zhluboka nadechnout,“ řekla nám Gábina, která nedávno skončila v pořadu Top Star, začala šéfovat společenskému měsíčníku a svěřila se, že je znovu zamilovaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám