Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

I když v televizi a v novinách vypadají celebrity úchvatně a nad jejich těly vzdychá nejeden obdivovatel dokonalých tvarů, ve skutečnosti se dívají jen na graficky upravené snímky lidí, kteří, ač to tak nevypadá, tak bezchybní nejsou.

Snímky perfektních těl mnoha celebrit jsou většinou pouhou iluzí, kterou si získávají své příznivce. My jsme vybrali pár snímků, na kterých jsou hvězdy zvěčněny bez úprav a zkrášlování, tak jak je příroda stvořila.

Jennifer Lopez (54) je sice jednou z majitelek nejvíc sexy zadečku světa, jak se ale zdá, tak moc, jak sama říká, na něm nepracuje. Během nedávného natáčení jednoho z jejích videoklipů byla totiž zachycena během nepříliš lichotivého momentu zvěčňujícího pomerančovou kůži na stehnu.

O Britney Spears (42) je známé, že miluje sladké, a proto si svou linii musí hlídat cvičením. Ani to jí ale nepomáhá v tom, zbavit se nevzhledně vypadající kůže na nohách.

Mezi další známé osobnosti, které trápí stejný problém, patří například herečka Sharon Stone, modelka Heidi Montag nebo zpěvačka Alesha Dixon. Pomerančová kůže se nevyhnula ani jim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám