Hlavní obsah
Článek

Nejdivnější česká zpěvačka Marie Pojkarová, kterou po letech zpívání proslavil teprve její ulítlý psí megahit Pejskové se koušou, se zatím příliš nesvěřovala se svým soukromím. Teprve nám nedávno ukázala svého fešného syna.

Na chlapy Marie nikdy neměla velké štěstí, se svým aktuálním partnerem začala nedávno dvanáctý rok a měnit ho prý zatím nehodlá. Prozradila nám dokonce, jak se seznámili. „Poprvé jsme se potkali v nočním baru U hrobaře ve Stodůlkách. Přišla jsem tam za kámoškou. Tenhle člobrda tam seděl a čuměl na mě, jako kdybych spadla z vesmíru. Ptala jsem se ho, proč tak kouká. On odvětil, že kouká na mě. Tak jsem řekla, ať na mě nekouká. On na to, že chce koukat,“ popisuje s úsměvem první osudové setkání Marie.

Při druhém setkání už přeskočila ona pověstná jiskra. „Když jsme se tam potkali podruhé, už jsme spolu odjížděli taxíkem. Jeli jsme ještě do Barakudy, což je taky takový lokál. Povídali jsme si až do bílého rána. To byly naše začátky. Jemu bylo sedmadvacet a mě sedmačtyřicet,“ prozrazuje Marie věkový rozdíl a pokračuje.

„Jirka byl navíc hodně podobný mému bývalému manželovi, takže si je lidé hodně pletli. Opravdu vypadali jako bráchové. Akorát tam byl ten dvacetiletý rozdíl. Takže, co si budeme povídat, bylo to trochu jiný kafe,“ usmívá se potutelně zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám