Hlavní obsah
Článek

Konečně jsme se toho dočkali! Eliška Bučková (34) se po přiznaném boji s anorexií pořádně spravila. Už nejí jak vrabeček, ale dopřává si normální porce jídla, navíc chodí posilovat. A na její postavě je to dokonale znát. Existují dokonce hlasy, které tvrdí, že není dnes hezčí české modelky. Podívejte se na Elišku v plavkách a její postavu ve fotogalerii!

Plavky, které Eliška Bučková předvádí, vytvořila Soňa Hlaváčková pro americký trh. „Eliška od našeho posledního focení přibrala pár kilogramů, normálně jí a i dnes normálně jedla. Navíc hodně sportuje. Postavu má samý sval a vypadá ve skvělé formě. Navíc má výbornou náladu. Myslím, že se svým vzhledem je dnes v České republice nejlepší modelkou,“ domnívá se Hlaváčková, která kolekci plavek ukáže i v zahraničí.

„Za tři týdny je vezeme na jeden z nejprestižnějších veletrhů luxusních plavek světa, do Los Angeles, kde budou nákupčí nejexkluzivnějších butiků a obchodních domů,“ řekla Super.cz módní návrhářka, která prošla přísným dvoukolovým výběrem, než ji jako vůbec první návrhářku z Česka a střední Evropy pozvali.

„Plavky stojí od sedmi set do dvou tisíc dolarů, jsou zdobené kameny Swarovski na pozlacených a zlatých držácích,“ doplnila Soňa.

Reklama

Další články

Načítám