Hlavní obsah
Článek

Také patříte mezi ženy, které se v létě rády vystavují slunci, ale neoplýváte dostatkem odvahy na to svléknout horní díl plavek? Také vám vadí ten nepříjemný mokrý pocit, jakmile se dostanete ve vašich obyčejných plavkách z vody na břeh a čekáte, až alespoň trochu uschnete, abyste se mohla cítit příjemně? ANO?

Objevte plavky Kiniki

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potom je tu pro vás řešení! Objevte plavky Kiniki, které propouštějí až 80% slunečních paprsků. Látka, ze které jsou plavky vyrobeny, je totiž tvořena miliony malých čtverečků ve tvaru diamantu, které slunce pustí pod plavky. Nemusíte už si lámat hlavu s tím, jak to udělat, aby každý při pohledu na váš výstřih hned nepřečetl, v čem jste se to vlastně opalovala.

Kiniki schnou 3x rychleji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lepší opálení ale není jedinou skvělou vlastností těchto revolučních plavek. Díky lehkosti a prodyšnosti materiálu schnou až 3krát rychleji než vaše obyčejné plavky. Nemusíte už se proto obávat prochladnutí a snížíte také riziko infekčních onemocnění.

Jednodílné i dvoudílné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky Kiniki jsou jednodílné i dvoudílné, můžete vybrat rozdílnou velikost horního a spodního dílu – od velikosti 34 až do velikosti 48, což zajisté uvítá mnoho z vás. Pokud pro vás stud není překážkou a přeci jen upřednostňujete koupání a opalování nahoře bez, můžete si pořídit pouze kalhotky, a to dokonce různých střihů.

Sexy kolekce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže jsme vzbudili vaši zvědavost – a přípravy na léto jsou v plném proudu – prohlédněte si stránky dovozce do ČR – www.kiniki.eu. Najdete tam hned několik sexy kolekcí dámských plavek včetně horkých novinek pro letošní rok 2013. A aby vám vaše drahé polovičky nezáviděly opálené zadnice a suché plavky, firma Kiniki nabízí i pánské plavky.

Hit léta roku 2013

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

* propouštějí až 80% slunečních paprsků * schnou 3krát rychleji než vaše obyčejné plavky * 100% odolné proti slané vodě a chlóru, vaše plavky si zachovají svěží a syté barvy i po mnoha použitích * odolnost proti opalovacím prostředkům, vaše plavky se neumastí * oko matoucí vzory, které zaručují, že materiál je na těle neprůhledný ať suchý, či mokrý

Další články

Načítám