Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Televize Prima, která, jak Super.cz jako první informoval, chystá novou řadu šmírovací reality show VyVolení, neponechává nic náhodě a snaží se do vily za dohledu desítek televizních kamer zamknout známé celebritky, u nichž předpokládá, že by pořadu přinesly zvýšenou sledovanost. Neuvěříte, koho už oslovila!

Jak se Super.cz podařilo zjistit, Prima se pokoušela oslovit skandály proslavenou manželku Jiřího Krampola (85) Hanu Krampolovou (†59). „Je to pravda. Asi čtvrt hodiny do mě hučeli, jestli bych to vzala. Ale já bych si nechtěla udělat ostudu, takže by mě tam nedostali. Vymlouvala jsem se na to, že musím jezdit na rehabilitace s nohou, na což mi odpověděli, že to nevadí, že by mě na ně vozili. Nakonec jsem jim musela vysvětlit, že půjdu brzy na operaci. A taky jsem si ji tím přivolala, vážně budu muset s mou nemocnou nohou znovu pod kudlu,“ řekla Super.cz Krampolová.

Ještě že nekývla, Jiří Krampol by asi dostal infarkt. Svou Haničku miluje a asi by nepřenesl přes srdce, kdyby mu ve vile dělala ostudu. „Oni doufali, že když jsem měla ty skandály, že bych něco prováděla i tam,“ dodala Krampolová.

Dalším osloveným a odmítajícím známým obličejem je podle našich zpráv Jarek Šimek (50), zpěvák a tehdejší skladatel Ivety Bartošové. On sám se skandály neproslavil a jak ho známe, je takový slušňák, že by s ním možná ve VyVolených byla až nuda. Třeba ale produkce doufala, že by do projektu přitáhl i samotnou Džambulku, její amanty Rychtáře s Macurou a Martuccim, a pak by teprve začala ta pravá show!

Reklama

Další články

Načítám