Hlavní obsah
Článek

Nejdivnější česká zpěvačka a hvězda internetu Marie Pojkarová (68), která je pověstná nejen nejhlubším hlasem ve střední Evropě, ale také velmi specifickým smyslem pro humor, brzy uvede do světa svůj nový hudební počin. Fanoušci i odpůrci svérázné dámy, která pro fór nikdy nejde daleko, se mají evidentně na co těšit.

Drtivou většinu písniček, které se objeví na novém a údajně velmi romantickém albu s příznačným názvem Láska je nádherná, totiž všichni důvěrně znají z předchozích dekád české pop music. „Na novém albu budou i čtyři zbrusu nové autorské věci, ale také písničky, které jsem si půjčila například od Yvetty Simonové, Judity Čeřovské, Marie Rottrové nebo Petry Černocké,“ prozradila Super.cz Marie, která prý ani tentokrát nezklame své příznivce a natočí několik originálních klipů.

A protože do zpěvačky už několik let všichni vytrvale hučí, že zpívá jako Eva Olmerová, rozhodla se Marie sáhnout i do jejího repertoáru. A vsadila na jistotu. „Dovolila jsem si přezpívat její největší hitovku Čekej tiše, ale posluchači se nemusí bát plagiátu. Upravila jsem si písničku po svém,“ sdělila nám Marie, která ještě nevydala romantickou hudební časovanou bombu a už se chystá na další: „Připravuju už další desku, která bude trochu do rocku. Otextovala jsem si tam například jednu hitovku od Amy Winehouse.“ Máme se těšit, nebo bát?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám