Hlavní obsah
Článek

Mít Českou Miss 2010 Jitku Válkovou (32) v posteli je snem a přáním mnoha českých mužů. Deníku Super.cz se podařilo s okouzlující modelkou v odvážné noční košilce, která víc ukazovala než zakrývala, strávit na kanapi dlouhých pár minut. „Nejsem žádná stydlivka,“ prozradila Válková. Na záběry Jitky v odvážných modelech se podívejte ve videu. Prohlédněte si i fotogalerii, ve které Jitka předvádí svůj skvěle tvarovaný zadeček. Ukazuje také, že žena může nosit tanga i druhé kalhotky najednou.

„Jsem hrozný spáč. Když mám možnost, jdu si lehnout po snídani i po obědě. Toho času ale moc není. Naštěstí je dost práce. Snažím se tak spát alespoň osm hodin denně,“ svěřila se Super.cz Jitka na módní přehlídce nočního spodního prádla značky Matějovský Collection, jejíž je tváří. Pro loňskou vítězku soutěže krásy je spánek stejně důležitý jako láska, zdraví či sex. „Maximálně jsem vydržela 54 hodin bez spánku a to bylo náročné. Upadala jsem do mikrospánku. Už bych to nechtěla zažít,“ tvrdí.

Jitka se na módní přehlídce v pražské restauraci Sahara vystavovala před desítkami hostů ve velmi odvážných modelech. „Naštěstí nejsem stydlivý typ. Poprvé jsem spodní prádlo předváděla na České Miss a doteď si to hrozně užívám,“ řekla nám sexbomba Jitka. Práskla na sebe i to, že spí ráda nahoře bez. „Třeba v létě si dám jenom spodek a spím bez svršku. Je to příjemnější a není to nic, za co bych se měla stydět,“ myslí si.

A jaké noční prádlo nejraději nosí? „Někdy mám raději bavlněné, jindy saténové. Záleží na tom, jestli jsem doma sama. To si pak vezmu něco pohodlnějšího. Když je doma partner a chci se mu líbit, vezmu si na sebe satén," tvrdí rodačka z jihomoravské Třebíče.

Snídani v posteli si ale nedopřává. Její přítel Mirek Cipra prý zas až tak pozorný není. „Je zvyklý na to, že s ním vstávám v šest hodin ráno. Těším se na to, až mu udělám snídani. Musím se ho ale dovolovat, jestli mu ji můžu udělat, protože má strach, že mu naroste pupíček. Dost často ji odmítá, takže jsem celá nadšená, když mi to dovolí,“ dodala s úsměvem půvabná Jitka Válková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám