Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a velká kamarádka Paris Hilton (43) Nicole Richie (31) se ve středu dostavila do West Hollywoodu na natáčení pořadu Extra. Nicole, jež je adoptivní dcerou zpěváka Lionela Richieho, je rovněž známou milovnicí módy, a tak lze z jejího outfitu vyčíst, že se nosí dosud nekombinovatelné vzory. Ve volném tílku si ale nešlo nevšimnout, jak útlá ramínka a paže Nicole má. Dvojnásobná maminka přitom před lety pokořila anorexii a vypadala bezvadně.

Profesionální celebrita, která si založila jméno na slavném rodiči a především pak díky reality show Simple Life, kde se s Paris Hilton učily žít na venkově mezi farmáři a jejich dobytkem, později okusila snad vše, co mohla. Začala zpívat, hrát, psát, uvádět pořady a rovněž navrhovat oblečení, jak je mezi celebritami stále populárnější. Po čase se její divokost umírnila a ona s hudebníkem Joelem Maddenem založila rodinu.

Vše se zdálo být na dobré cestě, Nicolina postava se trochu zaoblila a vypadala zdravější. Doufejme, že její současná štíhlost nemá s opětovnou poruchou příjmu potravy co dočinění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám