Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nejdiskutovanějších epizod předchozích řad reality show Výměna manželek byla ta, ve které se představil lesbický pár, který společně vychovává děti, a tradiční manželský pár.

Oba páry natáčení ustály, vše nabralo spád až v momentě, kdy kamery definitivně opustily jejich domovy. Vztah lesbického páru totiž nedopadl dobře.

Ilona přihlásila sebe a svou přítelkyni Hanku do Výměny manželek proto, aby ukázaly, že v lesbickém páru se dají děti vychovávat bez problémů. Po skončení natáčení ale nabral jejich život úplně jiný směr.

„S přítelkyní jsme se rozešly. Bylo to hlavně kvůli dětem. Dcera partnerky náš lesbický vztah neunesla, a tak jsme se odloučily. S bývalou přítelkyní jsme si ale všechno vyříkaly a dnes spolu vycházíme velmi dobře,“ vypráví Hanka.

A na otázku, jestli se při natáčení nebo po skončení Výměny manželek setkala s negativními reakcemi, odpovídá klidně: „Naštěstí jsem nikdy žádnou negaci ze strany lidí nepocítila. Samozřejmě se všichni vyptávali, jak žijeme a jaké to bylo, ale nikdy jsem žádný tlak nezažila,“ uzavřela Hanka. Epizodu s lesbickým párem v hlavní roli můžete vidět už zítra večer.

Reklama

Další články

Načítám