Hlavní obsah
Článek

Překvapuje to ještě někoho? Josef Rychtář (65), který je zoufalý z toho, že o něm Iveta Bartošová (†48) tvrdí, že ji cpal prášky, aby od ní měl klid, a navíc že s ním odmítá být, protože se bojí, že ji zabije, na jejího ochránce Zdeňka Macuru (49) vytáhl zbraň nejtěžšího kalibru. „Iveta mi řekla, že ji Macura mlátí, protože má ze mě strach,“ tvrdí říčanský podnikatel.

Nesmí se však zapomínat, že jak Rychtář, tak Macura potvrdili, že Iveta má těžké problémy s alkoholem, a hodně věcí si tak na základě alkoholických bludů může vymýšlet.

Rychtář alias „Pan Rákoska“ je v Itálii už třetí den a marně se snaží svou bývalou lásku dostat do rukou a odvézt ji na léčení, což Iveta v Čechách zásadně odmítá. Středeční stíhací jízdu s několika termíny předání zpěvačky do jeho péče Macura na základě změn nálad pěnice odpískal, vypnul si telefon a rozhodl se ji vyléčit láskou.

Podle Rychtáře jde ale o opičí lásku. Pokud si nevymýšlí a Iveta mu podobnou věc skutečně řekla, Macura na vlastní kůži poznává neskutečný vděk, kterým se Bartošová proslavila. Softwarový inženýr, jenž její záchraně na základě Ivetiny vlastní žádosti zasvětil poslední rok života, si neuvědomuje, do jakého maléru ho jeho přítelkyně může dostat. A nic mu nepomůže fakt, že je silně nábožensky založený a ví se o něm, že by ani mouše neublížil.

„To říká ze strachu z něho, to je mi jasné,“ reagoval na obvinění Rychtáře Macura.

Rychtář už se na webu Šíp nechal slyšet, že pokud ve čtvrtek skutečně k předání zpěvačky nedojde, vrátí se do Česka a veškeré nahrávky, které pořídil z telefonátů s Macurou a Bartošovou, předá policii. Myslí si, že ty Macuru usvědčí z ubližování jeho kontroverzní bývalé družce. Aby se ale nedivil, pokud má jeho sok v lásce nahrávky vlastní a mnohem drsnější…

Reklama

Další články

Načítám