Hlavní obsah
Famous
Článek

Jedno je jisté, princ William bude u porodu svého prvorozeného potomka. A tak je tedy taky jisté, že jeho manželka nebude rodit tento víkend. On bude totiž sto mil od Londýna hrát pólo. V Británii se přitom spekuluje, že vévodkyně Catherine má ve skutečnosti termín dříve než v třetím červencovém týdnu.

William se zúčastní zápasu póla v klubu Cirencester v Cotswolds v hrabství Gloucestershire, manželka s ním nepojede, protože je ve vysokém stupni těhotenství. Podle oficiálních zdrojů má Williamův potomek termín kolem poloviny července. Pokud nebude spěchat, tento víkend by se na svět cpát ještě neměl.

Princ bude hrát v rámci charitativní akce, kterou dlouhá léta podporuje. Je přitom odhodlán získat co nejvíce peněz a sám se zápasu zúčastnit.

„Nejdříve jeho úřad řekl ano, potom ne, a teď potvrdili, že hrát bude. Myslím, že je trochu roztržitý z toho, kde má být, chce být po boku své manželky, ale také si uvědomuje, jak důležitá je jeho účast na té charitativní akci,“ uvedl zdroj pro britský Daily Mail.

I kdyby vévodkyně začala rodit, po dálnici z hřiště za ní může William přijet do dvou hodin. A mohl by také využít helikoptéru, s níž by byl v Londýně za pár minut.

Princ Charles byl prvním britským korunním šlechticem, jenž porušil tradici a byl u porodu svých dětí. Jeho otec princ Philip se porodu neúčastnil a hrál squash s přáteli. Královna rodila bez něj. Charles ale držel Dianu za ruku u porodu Williama i Harryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám