Hlavní obsah
Článek

Herečka Uma Thurman, modelka Naomi Campbell, modelka Pavlína Pořízková anebo herečka Jennie Garth - všechny tyto dámy překlenuly čtyřicítku, i přesto na společenských událostech vypadají vždy úžasně. A nejen tam. Podívejte se, jak jim to sekne v plavkách.

Slavná herečka Uma Thurman, kterou můžete znát zejména z filmů jako je Pulp Fiction nebo Kill Bill, měla vždy velmi dobrou postavu. Během posledního těhotenství značně přibrala, ale jak dokazuje snímek z její nedávné dovolené, všechna kila se jí podařilo shodit a filmová star by se mohla pasovat s kteroukoliv mladší kolegyní.

České modelce Pavlíně Pořízkové táhne na padesát, ale tělo má pořád jako mladice. A je si toho vědoma. Nedávno se pochlubila svými soukromými fotografiemi z dovolené na Miami Beach, na kterých jí to neskutečně sekne.

O tom, jak krásné křivky má topmodelka Naomi Campbell vám snad ani psát nemusíme. Při pohledu na tuto čokoládovou krásku se tají dech snad každému. Její pevné tělo ale také něco stojí - Naomi tráví posilováním několik hodin denně

Čtveřici krásek uzavírá herečka Jennie Garth, kterou si jistě pamatujete jako Kelly z kultovního televizního seriálu Beverly Hills 90210. Ta značně shodila po rozvodu se svým manželem a útlou postavu si udržela až dodnes.

Reklama

Další články

Načítám