Hlavní obsah
Famous
Článek

Britská herečka Keira Knightley tvrdí, že módní tipy nehledá na ulici a nešmíruje ani modelky na přehlídkových molech. Raději jde do londýnské Národní galerie portrétů a pozoruje staré hollywoodské ikony. U nich se inspiruje a s vlastní invencí si pak vybírá šaty a kostýmy pro oficiální vystoupení.

„Keira miluje klasický styl starých filmových hvězd jako Audrey Hepburn a Grety Garbo. Ta galerie je plná unikátních snímků těchto filmových hvězd a Keira tráví celou věčnost jejich prohlížením a sbíráním módních a stylových tipů,“ tvrdila hereččina kamarádka listu The Sun.

Osmadvacetiletá bruneta je provdaná za klávesistu Jamese Rightona, jehož manželkou se stala letos na jaře na jihu Francie. Její kamarádka Sienna Miller prý byla unešená ze starých, leč nadčasových svatebních šatů, které Keira pro obřad zvolila. A styl Knightley upřímně závidí.

„První věc, která mi vytane u ní na mysli, jsou čtyřicátá léta. Já ji vidím jako půvabnou v tomto nadčasovém stylu starých filmových hvězd, ale ona dokáže být taky ošuntělá v tom velmi trendovém stylu devadesátých let,“ míní Miller.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám