Hlavní obsah
Článek

Využijte nákup z pohodlí domova a pořiďte si značkové oblečení na léto se slevami až -70% právě teď! Slibujeme rychlé dodání a netradičně široký sortiment.

Nakupujte se slevami z pohodlí a klidu domova a vyhněte se přeplněným obchodům!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Altisport.cz je stálicí mezi internetovými obchody se sportovním a outdoorovým zaměřením. Pro své zákazníky nabízí komfortní nákup a především výhody, jako jsou rychlé dodání - expedice zakoupeného zboží ještě v den objednávky, záruka 100% zboží skladem, či kvalitní a moderní značkové výrobky za atraktivní a bezkonkurenční ceny. Využijte možnosti v klidu a s rozmyslem nakoupit z domova a vyhněte se tak rozsáhlým obchodním centrům.

Designová tílka s luxusními střihy již od 160 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si značková tílka z perfektních materiálů, ve kterých se budete cítit v každé chvíli sama sebou! Využijte exkluzivní nabídky modelů s originálními designovými prvky právě na léto, kombinujte dámská tílka se sukněmi i kraťasy a vytvářejte tak vždy originální outfity. Nechte se okouzlit oblíbenými sportovními značkami jako jsou NordBlanc, Loap a Northfinder a vybavte si šatník moderními tílky pro každou příležitost.

Slevy -70% na luxusní sortiment dámských triček!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste sportovní typ a milujete svěží barvy a moderní motivy? Pak si jistě zamilujete sportovní trička od Altisport.cz, kde jich najdete neskutečné množství! Připravili jsme pro vás sortiment naditý letními barvami i nadčasovými barevnými kombinacemi a především zaručujeme komfortní střihy i materiály, které jsou vhodné nejen pro sport, ale i pro běžné chvíle vašeho dne. Pořiďte si nová trička za exkluzivní ceny z klidu domova.

I letní noci mohou být chladné. Připravte se na ně s novou mikinou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem každého šatníku je právě mikina. Tento praktický kousek oblečení můžete kombinovat se sukněmi i kraťasy, ale i s dlouhými kalhoty. Na Altisport.cz najdete právě nejnovější kolekce mikin pro rok 2013! Jedinečný design a originální střihy s jedinečnými potisky a motivy se zde snoubí s výraznými barevnými kombinacemi, které zaujmou na první pohled. Vybírat můžete ze špičkových sportovních značek, které tvoří špičku na českém i světovém trhu.

Letní šortky a kraťasy na koupání i do města!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chybí vám v šatníku klasické krátké šortky či sportovní kraťasy? Rády na výlety po okolí i na sportovní aktivity volíte právě tento styl oblečení? Pak pro vás máme připravenou kolekci sportovních dámských šortek a kraťasů v aktuálních módních trendech, barvách i vzorech. Na Altisport.cz najdete více jak 150 modelů nejrůznějších střihů a délek. Vybírejte i na základě designových vzorů a potisků a užijte si tak léto naplno!

Kvalitní značkové letní boty a sandále již od 138 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při náročných sportovních a outdoorových aktivitách musí být vaše noha v absolutním pohodlí a navíc ještě dobře chráněna. Obuv na Altisport.cz je z těch nejkvalitnějších materiálů a navíc technicky propracovaná vždy tak, že vaše noha bude jako v bavlnce i v tom nejtěžším terénu. Nabízíme vám i klasickou plážovou letní obuv a sandále, ve kterých se noha nepotí a přesto je chráněna od nepříjemného povrchu.

Další články

Načítám