Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Tara Reid (35) se nejvíce proslavila rolí v komedii Prci, prci, prcičky z roku 1999. Tehdy ještě mohla hrát vnadnou blonďatou Vicky, která svými oblými křivkami přitahovala spolužáka Kevina. Dnes je ale všechno jinak. Paparazzi ji přistihli během čtvrtečního oběda s přáteli v podniku Cafe Mauro v Hollywoodu. Zarážející však byla její vyzáblá postava. Úzké džíny pak ještě zvýraznily její extrémně štíhlé nohy, na kterých nebylo ani vidu po svalech, natož po nějakém tuku.

Herečka si dala jen salát, takže přibrat zřejmě nehodlá. To je škoda. Prospělo by jí to. Tara mívala dříve výkyvy ve váze. Poté, co se byla v roce 2009 dva měsíce léčit na klinice Promises Rehab v Malibu ze závislosti na alkoholu, začala výrazně hubnout. O pár měsíců později byla navíc opět přistižena opilá a neupravená před jedním z barů.

Tara své tělo navíc již několikrát podrobila liposukcím a opakovaně podstoupila zvětšování a úpravy prsou. Výsledek jejího radikálního hubnutí je však spíše odpuzující. To především ve chvíli, kdy se herečka objeví v plavkách. Příští rok by se Tara měla dokonce vrátit v roli Vicky do čtvrtého pokračování Prciček. Svými vnadami již zřejmě muže okouzlovat nebude.

Reklama

Další články

Načítám