Hlavní obsah
Článek

No, to si pozvali ty pravé. Vítězka SuperStar Sabina Křováková (32), její kolega ze soutěže Martin Šafařík a stříbrná minulá SuperStar Gabriela Gunčíková (30) přišli otevřít v pražském hudebním centru sekci zaměřenou na motorkářskou módu. A z toho, jak to mají sami s motorkami, jsme byli trochu překvapení.

„Na motorce jezdím pouze a jenom se svým kamarádem Čendou. Tomu důvěřuji a nebojím se s ním. Přeci nevlezu na motorku s každým blbcem, na to se mám moc ráda, abych se zabila někde na motorce," prozradila Křováková.

Sabina sice sama řidičský průkaz na motorku nemá, ale uvažuje o tom, že si ho udělá. "Motorkám moc nerozumím, prostě se mi jenom líbí a ráda se na nich vozím. Kdybych o nějakém stroji uvažovala, pořídila bych si nějakou velkou a mohutnou motorku a hlavně bych si přála takovou tu helmu s rohy. To je můj sen," dodala Sabina.

Řidičák na motorku nemá ani finalista Superstar Martin Šafařík. "Určitě bych se s takovým strojem někdy moc rád projel, ale když jsem na něm tady seděl, zjistil jsem, že tyhle motorky jsou pro mě neuvěřitelně velké. Asi budu muset začít s něčím menším," uvedl mladý zpěvák. Na motorce nejezdí ani rockerka Gábina Gunčíková, ale móda ve stylu Harley-Davidson se jí líbí.

Reklama

Další články

Načítám