Hlavní obsah
Článek

Tohle asi nikdo nečekal! Tady se někomu vyplatila vytrvalost. I když Iveta Bartošová (†48) minulý týden nečekaně utekla od Josefa Rychtáře (65) ke Zdeňku Macurovi (49) s tím, že jí přítel ubližuje a cpe do ní prášky, nyní ji už asi přítomnost zachránce začala nudit a tak si vyžádala, aby pro ni Rychtář přijel a vzal ji zpátky do Čech! „Iveta se s panem Rychtářem domluvila, že ji z Boloně, kde jsme, odveze domů,“ potvrdil Super.cz Macura.

„Stalo se to, že dneska ráno volala Rychtářovi kvůli jiné věci. Měli docela dlouhý hovor. Jeho obsah neznám, ale něco se při něm stalo a zapůsobil na ni něčím tak, že otočila takhle o sto osmdesát stupňů. Stává se to, že lidé se takovými partnery nechají několikrát zlomit a odcházejí od nich v několika fázích. Na Ivetku se proto nezlobím a může se mi klidně zase ozvat s žádostí o pomoc. A s panem Rychtářem je domluveno, že stáhne všechna obvinění proti mně a bude pracovat na tom, aby očistil moje jméno,“ uvádí Macura, který stále čeká na Rychtářův příjezd a pak si chce v Itálii udělat malý soukromý výlet.

Softwarový inženýr nás již před několika hodinami informoval, že se něco děje a že chystá s Rychtářem společné prohlášení.

„Teď se chci jen krýt, aby tu na mě pan Rychtář něco nevymyslel. Je tu riziko, že se to celé obrátí proti mně, ale kdyby to někdo zkoumal, zjistí, že odchod od Rychtáře byla Ivetina vůle a ne moje,“ dodal Macura.

Všichni doufali, že jeho domluva s Rychtářem se bude týkat toho, že se zpěvačka začne urychleně léčit, to se však nestalo. Rychtář už ale prý slíbil, že hned v České republice Ivetu předá do péče lékařů.

Reklama

Další články

Načítám