Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jsou vaše ruce a nohy propocené a studené i při pouhém pomyšlení na pocení nebo při stresu? Snažíte se pocení podpaží zakrýt vším, ale na oblečení to je stále vidět? Trápí vás pocení obličeje, břicha nebo zad? Potom právě vám je určen revoluční přístroj, který dokáže zastavit pocení, chlad i zápach v těchto partiích. Jediné použití a máte klid na měsíc i déle! Seznamte se s Electro Antiperspirantem.

100% účinnost nebo peníze zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je zřejmé, že na trhu existuje nepřeberné množství nejrůznějších výrobků, které odstranění nadměrného pocení pouze slibují. Electro Antiperspirant je jiný. Dlouholetým vývojem a testováním, ještě před uvedením na trh, se dosáhlo takové účinnosti, která nemá na světě obdoby. Klinická studie a posudky z předních českých nemocnic potvrzují perfektní účinnost u všech léčených pacientů! Po nákupu získáváte nejen podporu, která vás naučí přístroj správně používat a kdykoli ochotně poradí, ale i unikátní záruku vrácení peněz. Pokud by vám Electro Antiperspirant nepomohl, jednoduše ho vrátíte a dostanete své peníze zpět.

Electro Antiperspirant léčí nadměrné pocení rukou a nohou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyléčit nadměrné pocení rukou nebo nohou je s Electro Antiperspirantem hračka. Končetiny stačí ponořit do nádob s obyčejnou vodou a nechat Electro Antiperspirant působit necelých 30 minut. To se podle přiloženého návodu opakuje několik dní po sobě, dokud nadměrné pocení definitivně nezmizí. Tento stav pak vydrží i několik měsíců, po kterých se pocení začne pozvolna vracet. Jakmile to nastane, použijete Electro Antiperspirant už jen jednou a pocení znovu na dlouhou dobu zmizí.

Jsou vaše ruce a nohy nejen zpocené, ale i studené jako led?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant si dokáže poradit nejen s nadměrným a stresovým pocením. Pokud jsou vaše ruce a nohy nejen zpocené, ale i studené jako led, pomůže i zde! Studené ruce nebo nohy mají přímou souvislost s nadměrným pocením. Tekutiny totiž vedou okolní teplotu přibližně 20x rychleji než vzduch. Jakmile máte končetiny neustále promočené potem, krevní oběh je nestačí zahřívat a vy pociťujete nepříjemný chlad. Jakmile Electro Antiperspirant zastaví nadměrné pocení, zmizí i studené ruce a nohy.

Electro Antiperspirant léčí i nadměrné pocení podpaží, hlavy, břicha a zad

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V případě, že nadměrné pocení postihuje oblast podpaží, hlavy, zad, případně hrudníku nebo břicha, používá Electro Antiperspirant speciální adaptéry, které umožňují odstranit nadměrné pocení i v těchto oblastech. Zejména nadměrné pocení hlavy je nepříjemnou diagnózou, která dokáže výrazně ztěžovat život. Electro Antiperspirant však bezchybně pomáhá i zde. Adaptéry jednoduše namočíte do vody a připnete k tělu, případně k hlavě. Nadměrné pocení zmizí a vy budete moci normálně fungovat ve společnosti.

Úspěch českých a slovenských vědců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant nevznikal snadno. V kooperaci s předními českými a slovenskými lékaři vylepšovala pražská společnost Hightech Development, s.r.o. použitou technologii několik let. Výsledky překvapily odborníky z celého světa. Electro Antiperspirant je absolutně prvním a v současné době celosvětově jediným řešením, které má klinicky prokázanou účinnost u 100% léčených pacientů! Pokud tedy nadměrné pocení omezuje i váš život, určitě vám pomůže.

Další články

Načítám