Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Hollywoodská herečka Angelina Jolie (48) letos v květnu podstoupila oboustrannou mastektomii a má za sebou třetí měsíc léčebných procedur. Jak sama v jednom rozhovoru uvedla, nyní se cítí jako kterákoliv jiná žena po preventivní operaci. To, že už je víceméně v pořádku, dokázala nedávno, když se vydala na Havaj.

Osmatřicetiletá partnerka herce Brada Pitta (60) si na sebe poprvé od operace vzala top, který odhaloval více z její horní části těla. V černé hedvábné košilce a stejně barevně laděných kalhotách vypadala sympatická hvězda velmi dobře a uvolněně. Jedinou známkou po prodělané operaci jsou malé oděrky v hereččině podpaží.

Angelina se na ostrov Oahu vydala společně s filmovým štábem, kde hledali vhodná místa pro natáčení nového filmu. Herečka, která dbá na své zdraví, si kryla obličej velkým kloboukem, na očích měla černé sluneční brýle a dbala na to, aby co nejvíce času trávila ve stínu.

Jolie podstoupila odstranění prsů kvůli matce, která po deset let bojovala s rakovinou a zemřela ve věku 56 let. Toho se chtěla herečka vyvarovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám