Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plavková sezóna je v plném proudu a návrháři se předhánějí s novými modely. Plavky pro toto léto si zamiluje každá z vás. Milovnice klasiky mohou vyzkoušet trendy variace na černobílou kombinaci. Ženy, které dávají přednost veselým barvám, podlehnou trendy tyrkysové. Ulovili jsme pro vás ty nejžhavější kousky – co na ně říkáte?

Nechte se inspirovat a okouzlete v nových plavkách třeba hned zítra!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikdo nechce dlouho čekat. Pokud se chystáte v nejbližších dnech na dovolenou, pak ani čekat na balíček s plavkami nemůžete. Objednejte si plavky do 12:00 na dobírku nebo zaplaťte kartou online a následující pracovní den je máte doma! Podívejte se na aktuální trendy, které vládnou plážím!

Černá a bílá: nestárnoucí duo v trendy podání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černobílá kombinace je klasika. Ale v plavkách Andrea za šedou myš rozhodně nebudete! Horní díl střihu bardot bude slušet vnadám všech velikostí. Vyztužení a push-up efekt zajistí dokonale tvarovaný dekolt. Ramínka můžete odepnout a vystavit slunci i svá ramena. Podlehněte černobílému vábení!

Tyrkysová a geometrie: buďte originální

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyrkysová barva není letním hitem nadarmo. Krásně kontrastuje s opálenou pokožkou, ale sluší každému odstínu pleti. Zajímavý geometrický motiv v ladících barvách vytváří originální kombinaci, která se bude vyjímat na pláži i u rybníka. V plavkách Donatello můžete okouzlovat také svým dekoltem! Push-up efekt a vyjímatelné vycpávky vykouzlí plnější vnady a vy si můžete užívat obdivných pohledů.

Osobité potisky: neztraťte se v davu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černobílá není nudná! Důkazem jsou plavky Camilla, které svým designem zaujmou na první pohled. Horní díl je vybaven pevnou vyjímatelnou výztuží, která zpevní vnady každé velikosti. A široce střižené trojúhelníčkové košíčky s délkově nastavitelnými ramínky poskytnou žádoucí oporu. Originální vzhled podtrhuje rozverná mašle mezi prsy. Ukažte svou osobitost!

Barvy léta a sexy střih: trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žádná barevná kombinace nevystihne léto jako modrá a žlutá. Trojúhelníčkové košíčky s vyjímatelnou výztuží padnou všem velikostem prsou a vykouzlí krásně tvarovaný dekolt, na který upozorní zajímavý detail v podobě spony mezi prsy. Vyšší pas spodního dílu zakryje případné nedostatky v oblasti boků a bříška a jako bonus opticky prodlouží nohy. Barva vody a slunce bude slušet i vám, přesvědčte se!

Další články

Načítám