Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Linda Rybová se konečně zase objeví na televizní obrazovce. Do sedmé řady Cest domů se vrací jako jedna z postav, která ve fanoušcích seriálu vyvolávala velké emoce, a to jako státní zástupkyně Ivana Pánková.

„Do seriálu se vracím moc ráda, protože tu mám spoustu kamarádů, a i když se teď herci trochu prostřídali, mám tu zase nové kolegy, které znám. Vlastně mi ani nepřijde, že jsem byla rok pryč,“ říká Linda Rybová.

V nové sérii se diváci podívají také do jiných prostředí, natáčet se bude například u soudu. „Je to zvláštní, ale posledních pár let hraju dost často postavy právniček nebo státních zástupkyň, případně jiné postavy, které se pohybují v tomto prostředí. Já sama bych třeba advokátku asi dělat nemohla. Právníci jsou lidi hodně racionální, chladní a chytří, všechno zvažují dopředu. Ivana taky jedná vždycky promyšleně, taktizuje, všechno žene přes rozum, žádné emoce, stále je jako by o krok napřed, takže já ji musím hrát taky tak, vlastně mě to natáčení vždycky stojí docela dost sil. Jak říkám, nemohla bych tohle povolání dělat,“ říká s nadsázkou Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám