Hlavní obsah
Článek

Goldie Hawn by optimismus mohla přehazovat vidlemi. Kamkoli herečka zavítá, objeví se smíšek plný elánu. S dobrou náladou dorazila i na pondělní galavečeři pořádanou tenistou Novakem Djokovičem v londýnském The Roundhousu na podporu jeho nadace Novak Djokovič Foundation.

Navzdory hereččině blížící se sedmdesátce si stále může dovolit chodit bez podprsenky a nevypadat nepatřičně. Hawn si na tuto gala příležitost oblékla dlouhé rozevláté šaty a užívala si zájmu fanoušků, zvědavých přihlížejících i fotografů, před kterými se na červeném koberci nakrucovala se sukní v ruce jako školačka.

Letitý partner Kurt Russell jí sice společnost nedělal, ale Goldie rozhodně nesmutnila, měla s sebou totiž dceru Kate Hudson. Jelikož na místě byly připraveny rovněž tenisové kurty, kde si celebrity mohly zahrát, maminka s dcerou se do sebe pustily. Vše sice pojaly spíš s nadsázkou, a to hlavně proto, že Goldie chtěla za každou cenu zůstat dámou, a tak si během hry nesundala své zlaté sandálky na minimálně deseticentimetrových podpatcích. To Kate se raději zula a nad maminčinými pohybovými kreacemi se dobře bavila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám