Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Radosti v dětských očích se nic nevyrovná! Potěšte své ratolesti krásnými veselými a pohádkovými motivy na dětském povlečení, osuškách a županech či jídelních sadách. Rozvíjejte jejich kreativitu revolučními hračkami. Speciální akční nabídka na vybrané dětské zboží nyní v internetovém obchodu www.4home.cz. Akce platí do 20. července nebo do vyprodání zásob a nelze ji kombinovat s jinými akčními nabídkami.

Originální povlečení Bubáci se slevou 40 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdopak by se roztomilých bubáčků bál? V kouzelném povlečení s originálním motivem a v oblíbené modro-bílé barevnosti se bude každému malému nezbedovi pohodlně usínat. Kvalitní 100% bavlna zaručí příjemný spánek. Zapínání na knoflíky/cvočky. V nabídce klasický rozměr na jednolůžko 140 x 200 cm, polštář 70 x 90 cm.

Pohádkové povlečení Víla Zvonilka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechejte své malé princezny usínat v pohádkovém světě víl. S Vílou Zvonilkou a jejími kamarádkami zažijí ve snech ta nejkrásnější dobrodružství! Povlečení je vyrobeno z jemného mikrovlákna, které na dotek připomíná hedvábí. V létě chladí a v zimě udržuje tělesnou teplotu. Je velmi jemné a hebké, i po několika vypráních si zachová jasné barvy a navíc velmi rychle schne. V nabídce klasický rozměr na jednolůžko 140 x 200 cm, polštář 70 x 90 cm. Nyní se slevou 20 %!

Veselé dětské jídelní sady se slevou 15 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krteček, Hello Kitty nebo veselá zvířátka: dětské jídelní sady s krásnými barevnými motivy potěší každého malého jedlíka. Sleva platí na všechny produkty v dané kategorii. Pro uplatnění slevy zadejte slevový kód DETI v prvním kroku objednávky.

Dětské osušky, župánky a ponča se slevou 15 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Veselé motivy a kvalitní materiály do koupelny a i k vodě! Sleva platí na všechny produkty v dané kategorii. Pro uplatnění slevy zadejte slevový kód DETI v prvním kroku objednávky.

Magnetická stavebnice Euromag za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednoduchá, avšak důmyslná magnetická stavebnice Euromag má velký potenciál. Pomocí magnetické stavebnice rozvíjíte kreativitu, fantazii a jemnou motoriku. Dává možnost pronikat do tajů vědy a techniky. V nabídce varianta 120 dílků se slevou 17 %. Akční ceny také na Euromag 240 dílků nyní za 649 Kč a Euromag Giga (pro děti do 3 let) nyní za 699 Kč.

Další články

Načítám