Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stalo se vám, že jste příchod letošních prázdnin zaregistrovali až poté, co jste doma na stole objevili vysvědčení svých dětí? Anebo jste si pro samou práci a povinnosti ani nevšimli, že už začalo léto a nyní na poslední chvíli řešíte co s dovolenou? Nezoufejte, máme pro vás jednu velmi chytrou a levnou variantu – pronajměte si chatu či chalupu.

Pestrá nabídka na horách i u vody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

My vám jich můžeme nabídnout přes 1300 ve všech atraktivních oblastech České republiky a Slovenska. K dispozici jsou jak klasické roubenky s podmanivou atmosférou, tak i objekty, které splňují představy náročnějších klientů. Stále přibývá chalup, které disponují bazény, krby a grily, ale i saunami, bazény SPA a dalším zázemím pro celkovou a plnohodnotnou relaxaci.

Za málo peněz, hodně muziky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pronájem rekreační chaty či chalupy patří stále k cenově nejvýhodnějším způsobům dovolené. Nejen že významně ušetříte na dopravě, ale vyvarujete se i ubíjejícímu stání v nekonečných zácpách, které vás čekají na cestě k moři. Cena za týdenní pronájem chaty je až překvapivě nízká, zejména v porovnání s cenami hotelů a penzionů, které vám nikdy nenabídnou tolik prostoru a soukromí.

Bezstarostná dovolená v pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozhodnete-li se pro domácí pobyt, odpadnou vám veškerá rizika, spojená s leteckou přepravou i cestováním do ciziny. Proto si dovolenou můžete dopřát například i s malými dětmi či batolaty. Cestování po Česku je zkrátka cool.

Každý si vybere dle svých preferencí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože je nám jasné, že každý upřednostňuje jiný typ dovolené, připravili jsme pro vás pohodlný rozcestník, kde si jednoduše vyberete jen ty objekty, které odpovídají vašim představám. Dostanete se tak na stránku věnovanou pouze luxusním chatám s bohatým vybavením a velkým prostorem, k chatám se SPA nebo bazénem nebo chatám s nejlepším poměrem ceny. S výběrem vám také velmi rád poradí náš personál.

Další články

Načítám