Hlavní obsah
Článek

Z obálky věhlasného plavkového vydání časopisu Sports Illustrated se dívala v době, kdy většina současných modelek byla ještě na houbách. Psal se rok 1984 a Pavlíně Pořízkové tehdy bylo 19 let. Pořízková se stala první dívkou ze střední Evropy, které se tento úspěch poštěstil. Aby toho nebylo málo, triumfálně jej potvrdila o rok později, kdy titulku zdobila znovu.

Osmačtyřicetiletá modelka, která žije trvale v USA, má obdivuhodné tělo dodnes. Na Twitteru se pochlubila aktuálními fotografiemi ze své dovolené na Miami Beach. Ubytovala se tam ve věhlasném hotelu Raleigh i s manželem. Tím je už úctyhodných 24 let zpěvák skupiny The Cars Ric Ocasek, s nímž má už 19letého syna Jonathana a o čtyři roky mladšího Olivera. Právě u hotelového bazénu vznikly snímky, na nichž Pavlína, známá v USA pod poameričtěným jménem Paulina Porizkova, pózuje v úzkých zvířecích bikinách a poté i v černých s lebkou. Bývalá supermodelka ke snímkům připsala: „Dělám manželovi mořskou pannu.“

Nad bezchybným tělem téměř padesátileté prostějovské rodačky se rozplývají i zahraniční servery, například britský MailOnline jej popsal jako senzační.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám