Hlavní obsah
Článek

Jsou asi lidé, kteří nikdy nepochopí, kdy je konec. I když Iveta Bartošová (†48) již několikrát Josefu Rychtářovi (65) dala jasně najevo, že s ním už nechce mít nic společného (existuje i nahrávka před zpěvaččiným útěkem se Zdeňkem Macurou (49), v níž říká Rychtářovi, aby si sbalil věci a odešel), ten se však nevzdává. Asi ho smrtelně ranilo, s kým si to jeho bývalka dovolila utéct, a tak teď dvojici nahání po Itálii, aby Macuru zbušil a Ivetu, patrně i násilím, odtáhl zpátky!

„Rychtář se rozhodl, že pojede do Itálie a přiveze Ivetu zpátky. Vezl ho tam snad nějaký novinář,“ prozradil Super.cz zdroj a sám Rychtář tato slova v některých médiích potvrdil. Zpěvačka by se podle jeho slov měla léčit z alkoholismu, což chce nyní konečně zařídit. Že měl na podobné věci čas celé dva roky, které trávil po jejím boku, to mu asi nedochází.

Pokud se mu podaří pěnici najít, hrozí tu vážné nebezpečí úrazu. Rychtář už se několikrát nechal slyšet, že Macuru zmlátí (asi coby trest za to, že mu přebral holku), navíc sám říčanský podnikatel nakonec může skončit v želízkách. Pokud by Bartošovou od Macury, jenž už není v policejním pátrání, odtáhl násilím, sám by se mohl dopustit trestného činu únosu. Už takhle na něj Macura podal trestní oznámení kvůli nebezpečnému pronásledování a Iveta tvrdila, že do ní Rychtář cpal prášky.

Naštěstí se zdá, že o skutečném místu pobytu Ivety nic neví, a tak bude nejspíš Itálií beznadějně putovat křížem krážem a nakonec dvojici vyhmátne až po jejím návratu do Čech. To teprve začne to pravé rodeo!

Reklama

Další články

Načítám