Hlavní obsah
Článek

Neúspěchy v pohybových soutěžích se s Pamelou Anderson (56) táhnou už několik let. Přestože je velmi snaživá, v několika řadách taneční soutěže Dancing with the Stars, v argentinské verzi Bailando por un sueño, ale naposledy i v krasobruslařském klání Dancing on Ice neuspěla. A to i přesto, že se v bruslení zdála být favoritkou. Pam ale nakonec vypadla hned jako první. Svůj žal šla Anderson v pondělí večer spláchnout do londýnského podniku Les Ambassadeurs Club, kde vydržela až do půl třetí ráno.

Ponocující Pam zaháněla smutek alkoholem, což se ukázalo během jejího odchodu z baru. Herečka by možná měla být vděčná dvěma mladíkům, kteří ji bezpečně dovedli k autu. Jedním z nich byl rozhlasový moderátor a herec ze seriálu Eastenders Matt Lapinskas.

Silikonový sexsymbol 90. let si pochroumané sebevědomí ze soutěží chce napravit u psychologa. Dalším důvodem, proč se herečka rozhodla vyhledat odbornou pomoc, jsou i její finanční problémy, kdy po výstavbě nového domu zůstala téměř bez peněz a navíc dluží i na daních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám