Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Super.cz se podařilo spojit s ženou z domu Zdeňka Macury (49), která byla u toho, když počítačový inženýr odvážel Ivetu Bartošovou (†48), aby ji ochránil před Josefem Rychtářem (65). „V autě nám říkala, že do ní Rychtář neustále cpal prášky na spaní, aby od ní měl klid. Říkala, že už ho má plné zuby,“ svěřila se nám slečna Dominika.

Připomíná to situaci před lety, kdy se stejně měl chovat tým kolem Ivety, a údajně ji dopoval léky, aby byla povolná a mohli ji okrádat.

Dominika byla také u toho, když Rychtář se svou bandou nohsledů, zvukařem Standou a synátorem Honzou, bez povolení vnikl do Macurova domu a začal ho prohledávat. „Potkala jsem Rychtáře ve chvíli, kdy prohledával můj byt, pak šel do Zdeňkova bytu, který si bohužel zapomněl zamknout. Chtěla jsem od něj povolení, tak na mě začal řvát, až jsem se ho bála,“ vybavuje si Dominika, která na Rychtáře později zavolala policii. Ta ale pachatele nepochopitelně nezadržela, jen mu zkontrolovala doklady. Jsou báchorky o jeho nadstandardních vztazích s místními strážci zákona opravdu tak přehnané?

Super.cz se také ozval Macura, který nejen za neoprávněné vniknutí do svého soukromí a uveřejnění fotek ze svého obydlí podává na Rychtáře trestní oznámení. Navíc také za zneužití policie, když si měl vylhat, že Ivetu Zdeněk unesl, ačkoliv věděl, že to tak není a že ho umělkyně už jen nechce za přítele.

„Ivetu i mě nebezpečně pronásleduje. Na Ivetino zdraví to má velmi negativní vliv,“ tvrdí muž, který se má údajně s pěnicí skrývat v Itálii u jejího exmilence Domenica Martucciho. Fotka z pláže s igelitkou z jisté sítě diskontů, jež má pobočky na severu Apeninského poloostrova, ale naznačuje, že spíš bude někde v letovisku, kam rádi jezdí Češi, například v Bibione.

Reklama

Další články

Načítám