Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) nafotila pořádně svůdné fotky. Před fotografem Vladimírem Štrossem předvedla své tělo v topu, který pořádně odhalil její vnady. "Byla to taková plavkovina a podprsenku jsem neměla, to je pravda. Rozhodně si nemyslím, že to ale vypadalo vulgárně. Fotky budou sexy, ale vkusné," řekla Super.cz Partyšová.

I když focení probíhalo necelou hodinu, přípravy byly o hodně delší. "Účes mi vytvářeli asi tři hodiny a bylo tam tolik laku a všeho možného, že jsem to z vlasů dostávala asi týden," upřesnila sexy moderátorka

Gábina bude zanedlouho rozvedenou paní. Už nějakou dobu je prý zamilovaná a opět září. Kruhy pod očima z probdělých nocí jsou pryč. A také nabrala pár chybějících kil. Po stresu, který jí připravil manžel Pepa Kokta poměrem s Ornellou Štikovou, zhubla na pouhých 49 kilogramů a byla kost a kůže. Nyní má sexy křivky zpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám