Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější česká dýdžejka a manželka muzikanta Michala Dvořáka (58) Lucca je teprve tři měsíce po porodu syna Františka a má zpět svoji štíhlou postavičku. I když sama tvrdí, že ještě není na své váze, vypadá dokonale.

"Všechna kila dole ještě nejsou, zůstala mi nahoře ještě asi tři. Bříško tam ještě je. Nemůžu zatím posilovat, protože jsem po císařském řezu. Začnu pořádně až tak za dva měsíce. V jedné posilovně už jsem začala trošku cvičit," řekla Super.cz Lucca.

Jak se jí daří tak rychle shazovat kila? "Hodně chodím s kočárkem. To je super. Hodinu třeba jdu rychlou chůzí a tím se hodně hubne. Nemůžu držet drastické diety, protože stále kojím. Kojení samo o sobě je také fajn, tím se hodně hubne," prozrazuje dýdžejka.

"Ale jak jsem řekla, rozhodně to s hubnutím nepřeháním. Kdybych moc hubla, tak by to kojení bylo vyčerpávající, mohly by se mi kazit zuby," upřesňuje Lucca, která se již vrátila do práce a hraje v klubech.

"Trošku jsem to nedomyslela. Je to hodně náročné, s kojením je to těžké a jsem dost unavená. Hraní, co mám nasmlouvané, odehraju, ale pak si dám minimálně tři měsíce pokoj. Navíc jsem zjistila, že mě hrozně naplňuje mateřství. Práci hodně omezím a budu se věnovat dětem. Pak vyrostou a člověk zjistí, že si je dostatečně neužil," dodala Lucca, která má s manželem syny Michala a Františka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám