Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to stihla opravdu jen těsně. Modelka a moderátorka Romana Pavelková Super.cz svěřila, že dovolená v Egyptě pro ni byla dost šílená hlavně po psychické stránce.

„Sice jsme bydleli na Makadi Bay, kde se žádné problémy v souvislosti se svržením prezidenta neprojevily, jen se zrušil výlet k pyramidám, ale stejně jsem se bála. Před přítelem jsem to ale na sobě nechtěla nechat znát,“ vyprávěla.

„Takže jsem dělala jako by nic a užívala si krásné koupání a dokonalý servis. Milan mě dokonce přemluvil, abych se s ním jela potápět. Při prvním ponoru jsem se potopila dvanáct metrů hluboko a docela mě to chytlo. Možná si udělám potápěčskou licenci. Milana by to potěšilo, protože se potápí hodně rád. A naprosto úžasné bylo plavání s delfíny,“ vypočítala dovolenkové aktivity.

Návrat domů ale tak pěkný nebyl. „Přemohl mě pásový opar, takže jsem musela zrušit úplně všechno, co jsem měla naplánované,“ postěžovala si.

Reklama

Další články

Načítám