Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner (34) se přestěhovala na rok do Prahy. Jak uvedla deníku Plus jeden deň, točí zde nové album a její partner Eddie Stevens má v hlavním městě České republiky rovněž pracovní aktivity.

„Odchod do Prahy nevnímám jako velkou změnu, protože jsem tam jezdila pracovně už v minulosti a mám zde velmi dobré zázemí,“ uvedla zpěvačka. Kirschner se v minulosti usadila na několik měsíců také v Londýně, ale domů se vrátila bez slávy a bez peněz. S hudebním producentem Stevensem založila rodinu a společně vychovávají dnes už dvouletou dceru.

Kirschner v minulosti v Česku spolupracovala se skladatelem Petrem Hapkou a textařem Michalem Horáčkem. Zatím není jasné, kdo bude autorsky stát za albem, které hodlá Kirschner v Praze natočit. „Vím pouze to, že tam bude hodně muzikantů a že bude zpívané slovensky,“ uvedl zpěvaččin manažer Jožo Šebo.

Reklama

Další články

Načítám