Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se chce svému italskému milovníkovi, údajnému hraběti Domenikovi Martuccimu (47), hodně líbit. Nechala si totiž zkrášlit dekolt! Na klinice v centru Prahy, kde už mnohokrát řešila své zdravotní a alkoholické problémy, si ho nechala kosmeticky upravit. Na velká ňadra Ivety se podívejte ve fotogalerii.

"Dnes jsem měla čas jen na kosmetické ošetření obličeje a dekoltu. Příště si dopřeuji klidně i další z rituálů. Například Rituál orchidejí," svěřila se pěnice. Navíc má smělé plány do budoucna. Chce si nechat odsát tuk z pupíku. "Chtěla jsem se poradit ohledně svého bříška. I když pravidelně pětkrát týdně cvičím, v mém věku už není bříško už dokonalé. Za to se myslím nemusím stydět. Slyšela jsem o nových metodách, kdy lze z odsátého tuku získat kmenové buňky a nechat je zmrazit na později. Jinak jsem se sebou spokojená. Jiné zásahy nepotřebuju," dodala Iveta.

Zpěvačka se snaží dělat klinice obří reklamu. Má pro to důvod. Jedna noc v soukromém sanatoriu stojí totiž patnáct tisíc korun. Zpěvačka, která sotva stíhá splácet hypotéku na dům a uživit syna, by vzhledem ke svým častým pobytům na klinice musela snad vykrást banku. Takhle má ale péči o své tělo zadarmo.

Reklama

Další články

Načítám